Η Τεχνόπολη γιορτάζει με μουσικές βραδιές

Ξεκινούν οι μουσική νύχτες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων! Με την ατμόσφαιρα πιο εορταστική από ποτέ αναμένουμε δημοφιλείς και ανερχόμενους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να ανέβουν στο πιο αγαπημένο stage της πόλης από το Σάββατο 25 Μαΐου μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Το συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινάει με τζαζ! Λίγο πριν το 19th Athens Technopolis Jazz Festival, έρχεται ο Benjamine Clementine. Το φεστιβάλ που έχει αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο κλείνει φέτος τα 19 του χρόνια και φέρνει για μια ολόκληρη εβδομάδα τους πιο φρέσκους κι ανατρεπτικούς τζαζ ήχους παρουσιάζοντας για ακόμη μια φορά πληθώρα εγχώριων και διεθνών συγκροτημάτων. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς είναι αυτές των Mammal Hands (Ηνωμένο Βασίλειο), Jaimeo Brown Transcedence (Η.Π.Α.), Gaspar Karoly Trio feat. Krisztina Pocsai (Ουγγαρία) και Wojtek Mazolewski Quintet (Πολωνία).
Για πρώτη χρονιά έρχονται στην Τεχνόπολη το γεμάτο ενέργεια, ηλεκτρονικό, indie, αλλά και αρκετά disco Plisskën Festival. Ακόμη, δύο νέες προσθήκες στο συναυλιακό μας καλοκαίρι, το ολοκαίνουριο rock και underground Urban Athens Festival και το new wave hip hop Drop Festival. Επίσης, το σταθερά αγαπημένο Djangofest κλείνει 10 χρόνια και ανανεώνει το ραντεβού του για να γεμίσει ένα διήμερο του Σεπτέμβρη μας με gypsy swing μουσικές και απρόσμενες παράλληλες εκδηλώσεις. Κάθε μέρα και μια διαφορετική μουσική εμπειρία! Μερικοί μόνο από τους Έλληνες καλλιτέχνες που συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα είναι οι: Βασίλης Λέκκας, Θοδωρής Βουτσικάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, Πυξ Λαξ, Μαρίζα Ρίζου, Στίχοιμα, Λόγος Τιμής, Μιχάλης Ρακιντζής, Monsieur Minimal, Δάκης, Αντριάνα Μπάμπαλη κ.α.
Κι αφού τα 20 χρόνια Τεχνόπολη είναι γεγονός, τραγουδάμε για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, με τους καλλιτέχνες που τα πρωτοτραγούδησαν και άλλους που θα τα τραγουδήσουν πρώτη φορά. Μια μοναδική συνεργασία με τη MINOS EMI και μια βραδιά γεμάτη αναπάντεχες εκπλήξεις και συναντήσεις!
Ένα μουσικό καλοκαίρι έρχεται στην Τεχνόπολη με ένα εορταστικό, fun, πρωτότυπο και ποικίλο πρόγραμμα που συνεχώς ανανεώνεται και αναμένεται να ικανοποιήσει όλα τα γούστα! Ραντεβού εκεί, λοιπόν, στη #ΜουσικήΤεχνόπολη!
– Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300
press@athens-technopolis.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή