Ολοκλήρωση Τελικής Φάσης Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων 2019

Το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου ολοκληρώθηκε η ημιτελική και τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2019 στο Δήμο Χαϊδαρίου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου. Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές, αγόρια και κορίτσια, από τα Σχολεία του Χαϊδαρίου και πραγματοποιήθηκαν δεκάδες αγώνες. Συνολικά πήραν μέρος 11 ομάδες από τα Δημοτικά Σχολεία. Η συμμετοχή για όλους ήταν δωρεάν.
Πρωταθλητής αναδείχθηκε το 4ο Δημοτικό, το οποίο νίκησε στον τελικό της Κυριακής με σκορ 3-2 το 3ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ στο μικρό τελικό την τρίτη θέση κατέκτησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο το οποίο επικράτησε στον αγώνα με το 7ο με σκορ 3-1.
Το παρόν έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ανακαινισμένο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε ένα γήπεδο με σύγχρονο χλοοτάπητα που εγγυούνταν την ασφάλεια των παικτών.
Στο φετινό τουρνουά, όπως και στο περσινό δόθηκε συνέχεια στην καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθε, προήχθησαν οι αξίες της συλλογικότητας και της συνεργασίας μέσα από το παιχνίδι, ξεχώρισαν ιδιαίτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο αλλά κυρίως ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά με τη συμμετοχή τους, είτε κέρδιζαν, είτε έχαναν.

Δελτίο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή