Σύσκεψη φορέων με θέμα το συντονισμό και τη λήψη μέτρων πυρασφάλειας

Την Τετάρτη 15 Μαΐου ο Δήμος Χαϊδαρίου πραγματοποίησε σύσκεψη φορέων με θέμα το συντονισμό και τη λήψη μέτρων πυρασφάλεια ενόψει της αντιπυρική περιόδου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δασαρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα, Αξιωματικοί των Στρατοπέδων Καραϊσκάκη ‘Α και ΄Β, εκπρόσωποι από το Αττικό Νοσοκομείο, το ΨΝΑ Δαφνί, το ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, ο Βοτανικός Κήπος, ο πολιτιστικός σύλλογος «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ», ο Σύλλογος «Φίλοι της Φύσης», εκπρόσωποι των ΙΝ Αγίου Ανδρέα, Αγίου Γεωργίου και Αγίου Χριστοφόρου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύλλογος Θεσσαλών Χαϊδαρίου, ο Σύλλογος Δαφναίος Απόλλων και ο Σύλλογος Πυργουσών.
Επίσης, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας Μόσχος Χουδελούδης, αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι επικεφαλείς των παρατάξεων κ. Ανδρέας Μποζίκας και Κώστας Ασπρογέρακας.
Έπειτα από την εισήγηση του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε αναλυτική συζήτηση με κύριο, την ανταλλαγή εμπειρίας, επισήμανση κρίσιμων σημείων στο Δήμο και καταγραφή των δυνατοτήτων προφύλαξης και κατάσβεσης πυρκαγιάς. Η σύσκεψη αποφάσισε, οι αρμόδιοι φορείς να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει καλοκαιριού και οι μαζικοί φορείς να κινητοποιήσουν τα μέλη τους για την εθελοντική προστασία των δασών.
Καλούμε τους κατοίκους και τους εθελοντές της πόλης μας να συμβάλουν στην υποστήριξη του σχεδίου για την πρόληψη και την προστασία του πρασίνου της περιοχής μας.

Δελτίο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή