Τα παιδιά αναβίωσαν ταινίες του Ελλ. Κινηματογράφου στον Ασπρόπυργο

Φαντασμαγορική, γεμάτη χρώμα
και μουσική η καλοκαιρινή γιορτή
των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.Δ.Α.
Τα παιδιά αναβίωσαν ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου

Κατάμεστο από κόσμο, ήταν το βράδυ του Σαββάτου, 11 Μαΐου 2019, το θεατράκι στο Αγροκήπιο του Δήμου Ασπροπύργου, με αφορμή την καλοκαιρινή γιορτή «… σαν Παλιό ΣΙΝΕΜΑ», που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου.
Η άψογη διοργάνωση της βραδιάς και το φαντασμαγορικό θέαμα που παρουσίασαν τα παιδιά ήταν απόρροια της σκληρής δουλειάς της Διοίκησης της Κ.Ε.Δ.Α., σε συνεργασία πάντα με τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ, που επιμελήθηκαν το χορευτικό αλλά και τις ατάκες της παράστασης. Πριν την έναρξη της γιορτής, ο Δήμαρχος της πόλης, μαζί με την Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α., βράβευσαν τα παιδιά που διακρίθηκαν στο σκάκι ενώ ακολούθησε επίδειξη Taekwondo από τα παιδιά.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου, ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα συνεχάρη την Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Σοφία Μαυρίδη, όλους όσους κόπιασαν για τη διοργάνωση της βραδιάς αλλά κυρίως τα παιδιά, τους πρωταγωνιστές της γιορτής, που έκλεψαν τις εντυπώσεις με το ταλέντο τους στην υποκριτική, στο τραγούδι και στο χορό. Από τη μεριά της, η Πρόεδρος, κ. Σοφία Μαυρίδη ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δομές της Κ.Ε.Δ.Α., και αγκαλιάζουν όλες τις δράσεις που πραγματοποιούνται στα ΚΔΑΠ, ενώ έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Κ.Ε.Δ.Α. Η όμορφη αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν δώρα.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή