Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Γ΄ Κατηγορίας

To Λαύριο έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας. Οι αγώνες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Δήμου Λαυρεωτικής το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.
Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος εκατόν δέκα επτά (117) αθλήτριες και είκοσι τρεις (23) αθλητές και από επίσημους συλλόγους όλης της Ελλάδας .
Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Λαυρεωτικής. Η συμμετοχή, η ενεργός δράση, το χειροκρότημα και η ενίσχυση τόσο των νέων αθλητών-τριών όσο και των προπονητών και των συλλόγων γενικότερα δίνουν σε όλους – συμμετέχοντες και διοργανωτές – το ερέθισμα και τη δύναμη για την πραγματοποίηση και άλλων τόσο σπουδαίων διοργανώσεων που ενισχύουν την τοπική αγορά μέσω του αθλητισμού.
Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά το Σάββατο στις 9 το πρωί. Ελάτε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών .

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΉΣ

 

 

 

Πήγαινε στην κορυφή