2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ” ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΤΣΟΚΑΣ 2019 στον Ασπρόπυργο

2O Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης «Γεώργιος Θ. Τσόκας» 2019

Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο 2ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης –Πετοσφαίρισης-Χειροσφαίρισης, «Γεώργιος Θ. Τσόκας 2019», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Μαΐου 2109 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας». Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο, αθλητές, προπονητές, διαιτητές καθώς και τους γονείς, που για δεύτερη χρονιά στηρίζουν με την παρουσία τους, το Τουρνουά «Γεώργιος Θ. Τσόκας 2019».
Ένα τουρνουά, το οποίο είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο πρώην Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.
Τ.Η. Γεώργιο Τσόκα, ως ελάχιστος φόρος τιμής για την αμέριστη προσφορά του τόσο στον αθλητισμό όσο και την πόλη. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος, την οποία παρέλαβαν τα παιδιά του, Θεμιστοκλής, Κωνσταντίνος και Μαρία-Ξανθή Τσόκα. Από τη μεριά της η οικογένεια ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νίκο Μελετίου, αλλά και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Ιωάννη Κατσαρό, που τιμούν και συνεχίζουν με αστείρευτο ζήλο το όραμα του Γεώργιου Τσόκα.
Στη Χειροσφαίριση συμμετείχαν οι ομάδες Handball, του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, του ΤΕΛΑΜΩΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ και του Α.Ο ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στην Πετοσφαίριση, το Τμήμα Βόλεϊ του O.A.Φ.Ν.Τ.Η, ο Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και ο Α.Σ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, ενώ στην Καλαθοσφαίριση, ο Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου, ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ, η Ν.Ε. ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ και ο Γ.Σ ΜΕΓΑΡΩΝ. Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν, ο ΤΕΛΕΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Ο Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ και ο Α.Ο ΘΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ στα αντίστοιχα αθλήματα.
Όλοι οι αθλητές, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το αθλητικό τους πνεύμα, την αγωνιστικότητα τους και την εξαιρετική τους εμφάνιση. Στη λήξη του Τουρνουά, απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους αθλητές, καθώς και αναμνηστικές πλακέτες, στους εκπροσώπους των ομάδων αλλά και στους συνδιοργανωτές του Τουρνουά, και συγκεκριμένα στους συλλόγους Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου και ΑΣΟΔ Ασπροπύργου

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή