Ένας ακόμη, Βρεφικός Σταθμός στον Δήμο Ασπροπύργου

Παρουσία δεκάδων γονέων και παιδιών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 3ου Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Ασπροπύργου, στην περιοχή Τρύπα Αλεπού, την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου μαζί με τη Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Σοφία Μαυρίδη και τους συνεργάτες του, εγκαινίασαν τον νέο Βρεφικό Σταθμό. Η ίδρυση ενός Βρεφικού Σταθμού αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες και μια σημαντική κοινωνική παροχή για την οικογένεια.
Το κτίριο που εγκαινιάστηκε με τις ευλογίες της Εκκλησίας είναι μια υπερσύγχρονη δομή που λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και διαθέτει τις σχετικές πιστοποιήσεις. Περιλαμβάνει όλες τις υποδομές για δημιουργικές δραστηριότητες, φαγητό και ξεκούραση καθώς και είναι στελεχωμένη με Βρεφονηπιοκόμους και βοηθητικό προσωπικό. Θα φιλοξενούνται σε καθημερινή βάση 24 βρέφη, από 2,5 μηνών έως 2,5 χρονών.
Ο Δήμαρχος σε δήλωση του ανέφερε ότι, όσο αυτός όσο και η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουν ακούραστα και με διάθεση για προσφορά, φιλόδοξους στόχους και καθημερινό αγώνα για το καλό του Δήμου. Ευχήθηκε όλα τα παιδιά να χαρούν αυτόν τον σταθμό και να είναι ο προθάλαμος της προόδου τους. Το γέλιο και η χαρά των παιδιών που θα φιλοξενηθούν με ασφάλεια σ’ αυτό το σύγχρονο κτήριο θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή