Κείμενο 4 Γαλατσιωτών υποψηφίων για στήριξη σε Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Κείμενο 4 Γαλατσιωτών υποψηφίων για στήριξη σε Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Γαλατσιώτισσες, Γαλατσιώτες,

Δεν στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε κανέναν μνημονιακό εκπρόσωπο, δεν διαλέγουμε ούτε «σκληρή» ούτε «μαλακή» διαχείριση των Μνημονίων.
Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία ξέρουμε την αλήθεια και δεν τρώμε κουτόχορτο. Ξέρουμε ότι έχουν υποθηκεύσει για 99 χρόνια όλη τη δημόσια περιουσία. Ξέρουμε ότι όλα τα μνημονιακά κόμματα συνυπέγραψαν δημοσιονομικά πλεονάσματα και λιτότητα ως το 2060! ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια τους ψήφισαν όλοι μνημόνια και εφάρμοσαν βάρβαρες πολιτικές λιτότητας και φτώχειας. Συμφωνούν στην ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής και τσακώνονται για τη διαχείρισή της. Δεν διαλέγουμε κανέναν! Μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιλαϊκή πολιτική και το διασυρμό της αριστεράς. Μαύρο στη ΝΔ που φέρνει την ίδια βάρβαρη πολιτική. Μαύρο στην ακροδεξιά και τους φασίστες, τσιράκια του συστήματος και δολοφόνους.
Το μεγάλο ζητούμενο σήμερα, στους δρόμους και στις κάλπες, είναι η συγκρότηση και ενίσχυση μιας ανατρεπτικής Αριστεράς που θα είναι μαχητική αντιπολίτευση σε κάθε κυβέρνηση, δύναμη ανταρσίας στην καπιταλιστική σταθερότητα, με λογική ρήξης και σχέδιο ανατροπής. Να αντεπιτεθεί ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Να βγει στο δρόμο η οργή σε σύγκρουση με ότι μας κλέβει τη ζωή!
Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές και στην «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική» στην Περιφέρεια αποτελεί μια μάχιμη επιλογή και ουσιαστική συμβολή σε αυτή την υπόθεση.
Η ψήφος (σε όλες τις κάλπες) στην Αριστερά της Ανατροπής, είναι η πιο κερδισμένη για τους νικηφόρους αγώνες της «επόμενης μέρας». Για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβερνήσεων, ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, κεφαλαίου.
Έλα μαζί μας! Να συμμετέχεις, να ενισχύσεις, να στηρίξεις, κόντρα στην απογοήτευση και την υποταγή! Είναι στο χέρι μας να πάρουμε έναν άλλο δρόμο και να κάνουμε την ανατροπή πραγματική δυνατότητα!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!

Στις 26 Μάη
Στηρίζουμε-ψηφίζουμε «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική» και ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Οι Γαλατσιώτες-σσες υποψήφιοι περιφερειακή σύμβουλοι της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική» και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλατσίου
Βλάχου Ευγενία
Γκόβας Δημήτρης
Νταβαρίνου Χριστίνα
Σταμούλης Δημήτρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή