Ολοκλήρωση 2ου ΟΠΑ Run, ‘Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως”

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, περισσότεροι από 1700 φοιτητές, μέλη του διδακτικού-ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής και running teams, με την αποστολή των Special Olympics Ελλάς να ξεχωρίζει, αντάμωσαν «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως», στο 2ο ΟΠΑ Run. Ο Αγώνας, ο οποίος αποτέλεσε και φέτος συνδιοργάνωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΟΠΑ “AUEB Volunteers” και αποτελεί την πιο μαζική κοινωνική δράση του.

Το μήνυμα του ΟΠΑ Run, όπως δήλωσε ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, είναι «να καταστεί το Πεδίον του Άρεως ξανά πνεύμονας ζωής και πόλος έλξης για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου και για τους κατοίκους της πόλης της Αθήνας». Περίπου 150 εθελοντές, κυρίως φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου, αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη της διοργάνωσης. Η Γεωργία Δελογιάννη, τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ, εθελόντρια στο ΟΠΑ Run 2019 δήλωσε: «Μέσω της συμμετοχής μου στην οργάνωση του ΟΠΑ Run βίωσα την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.»

Μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΒΑΣΗ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) για την παραγωγή ενός video spot με θέμα την ισότιμη ένταξη των πρώην χρηστών στην αγορά εργασίας.

Μέγας Χορηγός: Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (ΙΦΕΤ)
Χρυσός Χορηγός: ΟΚ! Anytime Markets
Αργυρός Χορηγός: Ξενοδοχείο Radisson Blu Park
Χορηγοί: Μαυρογένης Α.Ε., Zakcret Sports, Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., Thinking Cup powered by Nescafe, Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης, Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Pfizer
Υποστηρικτής: Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε., Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, KOSMOS 93.6, Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε., Music 89.2, sport24.gr, Chillout magazine, LoveGreece.com, Runner Magazine, Runningnews.gr, Run247, iRun…and i am free, Skywalker.gr, Stentoras.gr, Sportevent.gr, Pepper 96.6.

 

 

ΔΤ ΟΠΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή