Στις 10 καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις, η “PONTOPOREIA” του ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου

Μέσα στις δέκα καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις, η “PONTOPOREIA” HELLENIC CARGO SAFETY
του ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε εχθές, στο Μέγαρο Μουσικής στην αίθουσα “Banquet” ο τελικός της διοργάνωσης, της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2019 του ΣΕΝ/JA Greece, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, του Αμερικανού Πρέσβη, κ. Τζέφρι Πάιατ, της Υφυπουργού Παιδείας, κ. Μερόπης Τζούφη και της Βουλευτή της Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως, καθώς και προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.
Από τα εκατόν εξήντα (160) σχολεία, που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, μόνο τα δέκα (10) καλύτερα διαγωνίστηκαν στον τελικό Πανελλαδικό διαγωνισμό, για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2019» και είναι τα κάτωθι:

Το ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου ξεχώρισε με την εταιρεία “PONTOPOREIA” Hellenic Cargo Safety, και την καινοτομία του προϊόντος, η οποία αφορούσε την ολιστική διαχείριση φορτίου με δύο (2) μηχανισμούς, το i-watcher και το i-balance. Οι μαθητές κέρδισαν τις εντυπώσεις με τον τρόπο παρουσίασης του προϊόντος και με το καλύτερο μάρκετινγκ. Παρ’ όλο που τα παιδιά δεν μπήκαν στην τελική τριάδα, είναι ήδη νικητές από την Εμπορική Έκθεση στο Mall Athens, όπου κέρδισαν το πρώτο βραβείο, ως καλύτερη εταιρεία.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου ιδιαίτερα περήφανος για την εξαιρετική διάκριση του σχολείου δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, για τα κατορθώματά τους, τις έξυπνες ιδέες τους, την δημιουργικότητά τους και τον επαγγελματισμό τους. Είναι σημαντικό να βλέπουμε τους νέους να προοδεύουν και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους μέσα από προγράμματα που δίνουν προοπτική και βάση για το επαγγελματικό τους μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές καθώς και τους γονείς, οι οποίοι με τη στήριξή τους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία».

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή