Το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων στον Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας στα γραφεία των Δομών Κοινωνικού Παντοπωλείου & Δομής Παροχής Συσσιτίου καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου. Επίσης, ενόψει εορτών πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων όπου οι επισκέπτες που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας είχαν τη δυνατότητα να λάβουν είδη δώρων και βιβλία της αρεσκείας τους σε ένα φιλόξενο πασχαλινό περιβάλλον.
Ομάδα των μαθητών του 3ου Δημοτικού Βύρωνα, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, επισκέφτηκαν στις 16-4-2019 τις δομές μας και ενημερώθηκαν από τους κοινωνικούς λειτουργούς για το έργο που επιτελείται στο πλαίσιο των Δομών και αντάλλαξαν τρόφιμα με βιβλία της αρεσκείας τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον φορέα «ΔΕΣΜΟ» που μας χορήγησε τα βιβλία και τα είδη δώρων. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της περιοχής που μας επισκέφτηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια του Δήμου και των Κοινωνικών Δομών.
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.
Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή