Η Παιδική – Νεανική Χορωδία Δ.Ω.Α. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Παιδική – Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ασπρόπυργου (Δ.Ω.Α.), μετά την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών το 2017, κατέκτησε και τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Το χορωδιακό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Ασπρόπυργου, έλαβε μέρος στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών και Ορχηστρών, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, στη μεγαλειώδη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, «Χρήστος Λαμπράκης».
Τα μέλη της χορωδίας υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κ. Νάνσυ Καπρούλια, ερμήνευσαν παραδοσιακά – νησιώτικα τραγούδια, Κερκυραϊκές Καντάδες και Ιταλικά κομμάτια. Η χορωδία μας δέχτηκε τα εύσημα των διοργανωτών κατά τη βράβευση της καθώς και το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού τόσο για την απόδοση των τραγουδιών όσο και για την εξαιρετική παρουσία τους στη σκηνή του Μεγάρου.
Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ασπρόπυργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς και το Μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Ασπρόπυργου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΚΡΟΚΩΝΙΣ, κ. Μαρία Ρηγάτου.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή