Πρωτομαγιά με οχήματα εποχής στη Γλυφάδα

Πρωτομαγιά με οχήματα εποχής στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Γλυφάδας γιορτάζει και αυτήν την Πρωτομαγιά με τους δημότες του, σε μία μεγάλη εκδήλωση που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων (αντικών) και συναυλία.
Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Μαΐου, ο Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη της σας καλούν να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά του 2019 με την «3η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας», από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ζωντανή συναυλία των μουσικών συγκροτημάτων «Newmark» και «Τα καλλίτερά μας χρόνια» (Robert Williams, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι) μπροστά στην Πλατεία Εσπερίδων.

Η συνάντηση των ιστορικών οχημάτων θα πραγματοποιηθεί επί της λεωφόρου Αγγέλου Μεταξά (από το ύψος της Λαμπράκη ως το ύψος της Ζησιμοπούλου), όπου θα υπάρχουν παράλληλα πολλαπλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, τα «live» των συγκροτημάτων «Newmark» και «Τα καλλίτερά μας χρόνια» και πολλά πρωτομαγιάτικα άνθη!

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή