Χειροποίητες λαμπάδες για τα παιδιά από τον Δήμο & μαθητές 4ου Λυκείου

Τριακόσιες λαμπάδες για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Γαλατσίου για την ημέρα της Ανάστασης κατασκεύασαν οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, των δομών Κέντρου Κοινότητας και Παροχής Βασικών Αγαθών από κοινού με τους μαθητές του 4ου Λυκείου Γαλατσίου, στις 11 Απριλίου 2019, στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Στόχος της δράσης ήταν να γίνουν χαρούμενα τα παιδιά, να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της προσφοράς και να δοθεί ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Λυκείου με χαρά πήραν μέρος σε αυτή τη δράση και δημιούργησαν όμορφες λαμπάδες για τα παιδιά. Η ομάδα του 4ου Λυκείου που πήρε μέρος στη δράση συμμετέχει και στο πρόγραμμα e-twinning του Erasmus +, το οποίο γνωρίζει μεγάλη απήχηση στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Σημαντική ήταν επίσης και η προσφορά των εθελοντριών που στήριξαν με κέφι και δημιουργικότητα τη δράση, καθώς επίσης σημειώνεται και η συνεισφορά της κ. Δαμανάκη Μαρίας με τις γνώσεις και την εμπειρία της.
Στην δράση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Κωνσταντίνα ευχόμενη καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και κατασκευάζοντας λαμπάδες μαζί με τους εργαζόμενους και τους μαθητές. «Η ανιδιοτελής συμμετοχή μαθητριών, καθηγητριών, εθελοντριών καθώς και της κας Δαμανάκη Μαρίας είναι οι κρίκοι μιας αλυσίδας αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς» δήλωσε η Αντιδήμαρχος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή