Δημοτικό Κολυμβητήριο Ασπροπύργου

Δημοτικό Κολυμβητήριο Ασπροπύργου
Νίκος Μελετίου: Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα!
Την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ασπροπύργου, από τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νίκο Μελετίου και τους συνεργάτες του. Την τελετή του Αγιασμού των θεμελίων πραγματοποίησε ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Ειρηναίος Βασιλακόπουλος.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, ανοιχτού τύπου Κολυμβητήριο που θα εξυπηρετεί τους δημότες του Ασπρόπυργου, τα αθλητικά σωματεία και όχι μόνο. Διαθέτει μία δεξαμενή κολύμβησης, διαστάσεων 25 επί 30 και μία δεξαμενή εκμάθησης 12,5 επί 10.
Ο Δήμαρχος της πόλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Μπήκε ο θεμέλιος λίθος και ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου. Η κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου αναδεικνύει τη σταθερή προσήλωση μας για δημιουργία, τέτοιων έργων που αναβαθμίζουν συνεχώς την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Ασπρόπυργου. Το συγκεκριμένο έργο, είναι έργο πολιτισμού, έργο πνοής για τον τόπο. Με την ολοκλήρωση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, οι νέες και οι νέοι της πόλης, αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου αθλητικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα θα υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης του υγρού αθλητισμού προσελκύοντας αθλητές, αλλά και Συλλόγους που δραστηριοποιούνται σ’ αυτό το είδος αθλητισμού. Με το συγκεκριμένο έργο συνεχίζουμε ένα πλέγμα έργων, δράσεων και παρεμβάσεων σ’ όλη την έκταση της πόλης, βάζοντας στην πράξη τον Ασπρόπυργο στην νέα εποχή».

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή