«Βόλτα στην πόλη με το ποδήλατο» για εκατοντάδες πολίτες του Ιλίου

Το σημείο εκκίνησης δόθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο Ιλίου όπου, εκατοντάδες ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκαν για να πάρουν μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο Ιλίου 2019 που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Ιλίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» και τους «Ενεργούς Ποδηλάτες».

Μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο με την υποστήριξη του φορέα συντήρησης «Ποδηλατοδρόμιο», οι ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε δυο διαδρομές (5,5 χιλιομέτρων για τους ενήλικες και 3 χιλιομέτρων για τα παιδιά) για να τερματίσουν και πάλι στο Δημαρχείο, όπου παρέλαβαν με χαμόγελα και ικανοποίηση αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Εκατοντάδες πολίτες του Ιλίου, για μια ακόμα χρονιά, έκαναν βόλτα στην πόλη με το ποδήλατο, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ποδηλασία δεν είναι μόνο ένας εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης με τεράστια οφέλη για το περιβάλλον, αλλά παράλληλα αθλητισμός και ψυχαγωγία. Αγαπημένο μεταφορικό μέσο των παιδιών, επιβάλλεται να γίνει τρόπος ζωής και για τους ενήλικες. Γιατί με το ποδήλατο χαρίζουμε ποιότητα στη ζωή μας, αλλά και ζωή στην πόλη μας.»

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή