Αγόνας Σκάκι ‘’ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ’’ στη Μεταμόρφωση

ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΚΙ ‘’ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ’’
Μεγάλη οργανωτική επιτυχία του τουρνουά σκακιού ‘’Σιμουλτανέ’’ που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Μεταμόρφωσης στην φιλόξενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.
25 σκακιστές από σχολεία του Δήμου μας, καθώς και από τον Σκακιστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης, συμμετείχαν και αναμετρήθηκαν με τον πρωταθλητή Ελλάδος Θάνο Μαστροβασίλη.

Οι μικροί σκακιστές με συγκέντρωση, αγωνιστικότητα και χρησιμοποιώντας ως όπλο τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έπαιξαν πολύ αξιόλογες παρτίδες και εντυπωσίασαν τον GM πρωταθλητή του 2018 από την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Θάνο Μαστροβασίλη.
Έπαθλο απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα στον Θάνο Μαστροβασίλη, ενώ βραβεύτηκε για τη μεγάλη του προσφορά στο σκάκι ο καθηγητής και προπονητής Δημήτρης Ντουντανιώτης και ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.
Σ’ όλους τους μικρούς σκακιστές δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινος.
Την ξεχωριστή αυτή σκακιστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θοδωρής Σφυρής, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικολέτα Πατέλη και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Φώτης Παπαδόπουλος. 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή