Έπεσε η αυλαία του 34ου Παιδικού – Νεανικού Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία άλλο ένα φεστιβάλ της νεολαίας του δήμου μας. Το 34ο Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα, με τίτλο «Παρά λίγη καρδιά θα ‘ταν ο κόσμος άλλος…..».

Με αφορμή αυτό το στίχο του Οδυσσέα Ελύτη, αφήσαμε τα παιδιά να μας να δείξουν τον τρόπο της αγάπης, το δρόμο του θάρρους και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και ζωηρά στιγμιότυπα. Ζητήσαμε από τους νέους μας να φωτίσουν με την καρδιά τους τον κόσμο, να τον αλλάξουν και εκείνοι δούλεψαν ακούραστα, με μεράκι και αγάπη και μας παρουσίασαν την εξαιρετική δουλειά τους. Με την καθοδήγηση των καθηγητών και την συμπαράσταση των γονέων ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον!

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, στον χαιρετισμό του τόνισε τα εξής:
«Ονειρευόμαστε ένα κόσμο με περίσσευμα καρδιάς για τα παιδιά μας, έναν κόσμο που θα χωράει όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από χρώμα, εθνικότητα, φυλή, θρησκεία. Το 34ο Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις του στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, χάρη στη δημιουργική παρουσία των παιδιών, την ουσιαστική στήριξη των εκπαιδευτικών και των σχολείων, καθώς και στη δουλειά της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου μας».

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 5ου, 6ου 7ου 8ου, 11ου Δημοτικών Σχολείων και του 4ου Γυμνασίου για τη συμμετοχή τους στην Τελετή Λήξης, αλλά και όλους εσάς που δίνετε το παρόν και συνεισφέρετε τα μέγιστα σε αυτή τη γιορτή του πολιτισμού.
Τη τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι:
Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα», Χρήστος Γώγος.
Ο Επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», Μίλτος Μπαντής.
Ο Επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», Αλέξης Σωτηρόπουλος.
Ο Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα», Βαγγέλης Γείτονας.
Οι Αντιδήμαρχοι:
Λεμονιά Κλωνάρη.
Μιχάλης Καραγιάννης.
Δημήτρης Κόκκαλης.
Χρήστος Σπυρόπουλος.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Ελένη Βασιλοπούλου.
Θέμης Τέγος.
Πηνελόπη Δάφνη.
Ιουλία Κιούπη.
Γιώργος Ντόβολος.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βασίλης Τζιαφάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννης Μοναστηριώτης.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή