Η Ομάδα Φωτογραφίας Γαλατσίου συμμετείχε στην PHOTOVISION 2019

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η Ομάδα Φωτογραφίας  Γαλατσίου συμμετείχε  στην PHOTOVISION 2019

Με 35 φωτογραφίες από την Ομάδα Φωτογραφίας του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο Παλαί, με καθηγητή τον κ. Κώστα Κοντό, συμμετείχε ο Δήμος Γαλατσίου στην έκθεση Photovision 2019, το τριήμερο 5 έως 7 Απριλίου, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Η Ομάδα Φωτογραφίας του Γαλατσίου είχε δικό της περίπτερο στην έκθεση και έλαβε μέρος με εξαιρετικές φωτογραφίες από διάφορα σημεία κυρίως του Γαλατσίου, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.
Οι δραστήριοι φωτογράφοι του γαλατσιώτικου εργαστηρίου, ηλικίας 13 έως 15 ετών, συμμετείχαν για δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση και είναι οι Μιχάλης Ανεζίρης, Δημήτρης Αρτακιανός, Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου, Αρχοντούλα Αθανασίου, Βαγγέλης Πανούσης, Αθανασία Ντανταρου, Ειρήνη Αεράκη, Εύα Μακρή, Ευγενία Γεωργακούλη, Παναγιώτης Γεωργούντζος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Θεριάκης, Σπύρος Γράψας, Δέσποινα Ιωαννίδου, Γιάννης Μανικάκης, Μαριάννα Βακαλοπούλου, Μιχαέλα Μπουντούροβα, Ελισάβετ Μπόλη, Ορνέλα Μπαρτίνι, Παυλίνα Ηλέκτρα Συμεωνίδου, Σωτήρης Δοστής, Ρωξάννα Έλενα Ρούσσου, Σπύρος Δήμτσας, Στέφανος Μαρινόπουλος, Στέφανος Πανσέλος, Ζωή Τσαγκαράκη.
Η έκθεση PHOTOVISION & IMAGE+TECH πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και είναι η μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, την τεχνολογία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο!

Πήγαινε στην κορυφή