Εξετάσεις για την πρόληψη Παθήσεων Νεφρού στο Δήμο Ιλίου

Μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις
για την πρόληψη Παθήσεων Νεφρού στο Δήμο Ιλίου
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο δωρεάν Αιματολογικός και Ουρολογικός έλεγχος που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο Ιλίου, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση Νεφρολογικών Παθήσεων.

Περισσότερα από 300 άτομα προσήλθαν και υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική χορηγία της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης MEDIFIL, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Ο προσυμπτωματικός αιματολογικός και ουρολογικός έλεγχος σώζει ζωές, αφού ακόμα και οι πιο σοβαρές παθήσεις, αν διαγνωστούν έγκαιρα και στα πρώτα στάδια, μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Θεωρώντας την πρόληψη ως ύψιστης σημασίας, υλοποιούμε πλήθος δωρεάν εξετάσεων, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την καθοριστική συμβολή τους στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, καθώς και τους επαγγελματίες που στηρίζουν την προσπάθεια, επιτελώντας ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, σε πραγματικά δύσκολες εποχές.»

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή