Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Οι Δημ. Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Γαλατσίου στο 15ο Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Γαλατσίου συμμετείχαν στο 15ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, με θέμα «Η ανθρωποκεντρική διάσταση της μάθησης στην Προσχολική Αγωγή», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα, στις 29,30 και 31 Μαρτίου 2019.

Οι παιδαγωγοί που συμμετείχαν ήταν οι Γεωργίου Μαρία (Διευθύντρια Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – ΟΚΠΑ), Ράγγου Παναγιώτα, Γκισούρη Κυριακή, Οικονομίδου Αφροδίτη, Αξαοπούλου Καλή, Κοτελίδα Μαρίνα, Σταυριανού Ελένη, Σπανού Κυριακή, Χατζηαντωνάκη Γεωργία, Κουφοπούλου Στέλλα, το μέλος του Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ, Κουνέλη Πιπίνα και η πρώην Διευθύντρια του ΟΚΠΑ Πάνου Υφαντή Πηνελόπη.
Σύμφωνα με τις παιδαγωγούς που συμμετείχαν, ήταν ένα συνέδριο με εξαιρετικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, ενώ όπως τόνισαν «η προσχολική αγωγή είναι ένα κομμάτι που αγαπάμε, ένα κομμάτι που μας ενώνει, που μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε δρόμους ανοιχτούς με υπέροχους ανθρώπους και παιδιά…».
Ο Δήμος Γαλατσίου ενισχύει κάθε είδους επιμόρφωση των εργαζομένων του προκειμένου να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους του Γαλατσίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η επιμόρφωση και ενημέρωση επιβάλλεται, ακόμη περισσότερο, καθώς αφορά τη ευαίσθητη φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας της πόλης μας.