Το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου πάει Θέατρο!

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτης Μπουραντάς με το Τμήμα Πολιτιστικών, διοργανώνουν νέα θεατρική εξόρμηση, στο θέατρο Ακροπόλ και το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «MATILDA», το Σάββατο, 13 Απριλίου 2018 (απογευματινή παράσταση).
Το έργο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl. Πρωταγωνιστούν οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κώστας Κόκλας, Νάντια Κοντογεώργη, Μπέτυ Μαγγίρα, Αντιγόνη Ψυχράμη και 40μελής θίασος με τραγουδιστές, χορευτές, παιδιά και ζωντανή ορχήστρα.
Λίγα Λόγια για το έργο… Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός. Ξεχωρίζει αληθινά από τους φίλους της, τους συμμαθητές και την οικογένεια της, γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα, απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της, Αγκάθα Τράντσμπουλ: «Μόνη μου θα αλλάξω αυτή την ιστορία!».
Η μικρή ηρωίδα, σε αντίθεση με τον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος υποτάσσεται και εγκλωβίζεται σε μία κοινωνία που μετατρέπει τα μέλη της σε άβουλα όντα, θέλει να αλλάξει τη μοίρα της διεκδικώντας τα όνειρα της, για ένα καλύτερο αύριο και ξεσηκώνοντας τους συμμαθητές της, γιατί «κάποιες φορές, η τάξη θέλει… αταξία»!
Από το 2011 μέχρι σήμερα, η πολυσυζητημένη παράσταση έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας το κοινό και τους κριτικούς, στο WestEnd του Λονδίνου, το Broadway, την Αυστραλία και τον Καναδά! Έχει ήδη αποσπάσει περισσότερα από 50 σημαντικά βραβεία, σε όλες τις κατηγορίες, ενώ από το 2012, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ GUIΝNESS, κερδίζοντας την ίδια χρονιά, επτά θεατρικά βραβεία OLIVIER στο Λονδίνο.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13), στην υπεύθυνη, κ. Κατερίνα Καρλαύτη, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:30 και στα τηλέφωνα 2105577191, 2105577593. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα στα παραπάνω τηλέφωνα για την έγκαιρη κράτηση των εισιτηρίων, καθώς η επίσκεψη θα υλοποιηθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή