«ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ» Συνάντηση με τη Συγγραφέα Τζίνα Ψάρρη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ» Συνάντηση με τη Συγγραφέα Τζίνα Ψάρρη

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς προσκαλεί όλους τους Ασπροπύργιους, την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου, (Αλέκου Παναγούλη 13), όπου θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση, με μια ακόμη καταξιωμένη Συγγραφέα, στο πλαίσιο του θεσμού «Λέσχη Ανάγνωσης».
Μαζί μας θα είναι η Συγγραφέας, κ. Τζίνα Ψάρρη, που θα παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο «Οι κόρες της ανάγκης». Για την Τζίνα Ψάρρη το βιβλίο είναι μια πόρτα, που ακονίζει τον νου, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και εμπλουτίζει το λεξιλόγιο μας, αναζωογονεί την ψυχή μας και μας ταξιδεύει σε κόσμους πραγματικούς και φανταστικούς. Κατά την άποψή της είναι το καλύτερο εργαλείο προσωπικής εξέλιξης που διαθέτει ο πολιτισμός μας, και ασφαλώς επιμορφώνει, αρκεί βέβαια να πρόκειται για πραγματική λογοτεχνία, με ό,τι σημαίνει η λέξη.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπέυθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη, τηλ: 2105577593 – 2105577191.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή