Είδη προσωπική υγιεινής στα κορίτσια της πόλης του Ασπρόπυργου

Δήμος Ασπροπύργου & «Μαζί για το Παιδί»
μοίρασαν είδη προσωπική υγιεινής
στα κορίτσια της πόλης

Την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, του Δήμου Ασπροπύργου και σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», πραγματοποιήθηκε διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής, σε κορίτσια της πόλης, ηλικίας 12-18 ετών, όπου οι οικογένειες τους αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, όπου επωφελήθηκαν περισσότερα από εβδομήντα (70) ανήλικα κορίτσια.
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφία Μαυρίδη εκπροσωπώντας το Δήμαρχο της πόλης, κ. Νικόλαο Μελετίου, υποδέχτηκε τις ωφελούμενες και μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου, που είχε ως εξής:
«Ο Δήμος Ασπροπύργου, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των νεαρών κοριτσιών αυτής της πόλης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει τα μέγιστα, όπως η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Θέλω να ευχαριστήσω την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, κ. Ευθυμία Τσίγκου, την Κοινωνική Λειτουργό, κ. Βίκυ Θεοδοσίου και την κ. Άννα Μαρούλη, για την αμέριστη συνδρομή τους και όχι μόνο στην υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, που έχει ανάγκη με σκοπό την αντιμετώπιση των δυσκολιών του».

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή