«Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα» στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου

«Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα» παρουσιάζεται στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου

Το παραμύθι «Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα», του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οργανισμό ΛΙΒΑΝΗ, θα παρουσιασθεί στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο της δράσης «Τα παραμύθια του Κήπου» που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων το πρώτο Σάββατο του μήνα από Οκτώβριο μέχρι και Ιούνιο.
Οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν το παραμύθι με συνοδεία κλασικής κιθάρας.
Μουσική – Αφήγηση: Αθηνά Παπαστεφάνου
Ώρες παραστάσεων: Πρώτη αφήγηση 11:30 π.μ.
Δεύτερη αφήγηση 12:30 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
INFO:
Πληροφορίες : 210 3236503, 210 7215019
Εθνικός Κήπος: Αμαλίας 1, Αθήνα
Το βιβλίο:
Mια απρόβλεπτη και παράξενη παρέα ζώων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι, για να συναντήσει στη Θράκη τον μυθικό Ορφέα που με τη λύρα και τη μουσική του τα σαγηνεύει και τους αλλάζει τη ζωή.
Ένα καγκουρό που δεν έλεγε το ρο, μια καμήλα που μασούσε μόνο μήλα, ένα τζιτζίκι που τρελαινόταν για τζατζίκι, μια αρκούδα συγγραφέας, ένα πελαργός αργός, ένα παπαγάλος Γάλλος, ένας κροκόδειλος δειλός, ένας γάτος καλλιτέχνης, μια χελώνα με μπικίνι, ένας ουρακοτάγκος που χόρευε τάνγκο, ένας σκαντζόχοιρος με τζελ.
Ένα έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας και για την αποδοχή της διαφορετικότητας.
Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε».
Εξαιρετική η εικονογράφηση της Παναγιώτας Καρτσακάλη.

 

 

Πήγαινε στην κορυφή