Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων στον Δήμο Βύρωνα

Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών με την υποστήριξη του Φορέα “ΔΕΣΜΟΣ”

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών με την υποστήριξη του Φορέα “ΔΕΣΜΟΣ” πραγματοποιούν πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων με σκοπό τη συγκέντρωση τυποποιημένου ελαιόλαδου”.
Κάλεσμα σε Δράση Κοινωνικής Προσφοράς – Πασχαλινό Παζάρι με Είδη Δώρων- από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου) Δήμου Βύρωνα με σκοπό τη συγκέντρωση τυποποιημένου ελαιόλαδου που θα πραγματοποιηθεί από 15-4-2019 έως και 24-4-2019.

Ενόψει εορτών, οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα με την υποστήριξη του Φορέα “ΔΕΣΜΟΣ” πραγματοποιούν Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν είδη δώρων της αρεσκείας τους και αντί χρημάτων να προσφέρουν είδη τυποποιημένου ελαιόλαδου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας επί της Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα) από τις 15-4-2019 έως 24-4-2019 τις ώρες 10:00 έως 16:00.
Επιπλέον ενόψει εορτών τη Δευτέρα 15-4 και Πέμπτη 18-4 τα γραφεία μας θα παραμείνουν ανοιχτά και τις απογευματινές ώρες έως 20:00 προκειμένου να επισκεφτείτε το Παζάρι σε ένα φιλόξενο πασχαλινό περιβάλλον με παραδοσιακά κεράσματα σε γλυκά και ποτά.

Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Ελάτε να ανταλλάξουμε δώρα για μικρούς και μεγάλους επιλέγοντας είδη της αρεσκείας σας που θα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα και προσφέροντας είδη τυποποιημένου ελαιόλαδου σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί αυτό το πολύτιμο αγαθό διατροφής από το Πασχαλινό τραπέζι!

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας κοινωνική προσφορά, θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:
Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών:
Κοιν. Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου)
Τηλέφωνο: 210 7653054
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή