2o ΟΠΑ RUN από την Περιφέρεια Αττικής στο Παιδίον του Άρεως

2o ΟΠΑ Run στο Πεδίον του Άρεως
Συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Ερμίνα Κυπριανίδου: Καλωσορίζουμε το 2ο ΟΠΑ Run στο αναγεννημένο Πεδίον του Άρεως

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Πεδίον του Άρεως, το ΟΠΑ Run, αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2 χλμ.
Με αφορμή τη νέα διοργάνωση η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου δήλωσε: «Με μια επίπονη και επίμονη προσπάθεια 4,5 χρόνων, η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής κατάφερε να αποδώσει το αναταγμένο μητροπολιτικό μας πάρκο, το Πεδίον του Άρεως, στους Αθηναίους. Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά υποδεχόμαστε για 2η συνεχή χρονιά τους δρομείς και τους περιπατητές του ΟΠΑ Run για να χαρούμε όλοι μαζί το αναγεννημένο πάρκο μας και να το γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα. Τα δρομικά δρώμενα μέσα στο Πεδίον του Άρεως, όπως οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε σταθερά εκεί, διασφαλίζουν ότι το μητροπολιτικό μας πάρκο θα εξακολουθήσει να είναι πόλος έλξης για χιλιάδες Αθηναίους αλλά και ξένους επισκέπτες».
Γνωριμία με το Πεδίον του Άρεως
Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, θα λάβει χώρα το Treasure Hunt του ΟΠΑ Run 2019, με σκοπό τη γνωριμία με το Πεδίο του Άρεως και την ευρύτερη περιοχή, ενώ το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, παραμονή του Αγώνα, θα πραγματοποιηθεί pasta party για όλους τους δρομείς στο εστιατόριο των φοιτητών του ΟΠΑ.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί φέτος στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας, με σκοπό την ψηφιακή παραγωγή ενός video spot παρουσίασης της ταυτότητάς του. Επιπλέον, σημαντικός αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.aueb.gr/oparun.

 

ΔΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή