Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Κόκκαλη στην Λυκόβρυση

“Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Κόκκαλη ο Δήμαρχος”

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Κόκκαλη με τίτλο «Ο περίπατος των γρίφων», στο βιβλιοπωλείο IANOS βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.
Είναι το τρίτο βιβλίο του συγγραφέα, από τις εκδόσεις Αστάρτη και το οποίο παρουσίασαν οι Κατερίνα Γκαγκάκη, Κατερίνα Ζαρίφη και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Κρατερός Κατσούλης και Φωτεινή Ντεμίρη, ενώ συνθέσεις του Στέφανου Κόκκαλη, τραγουδήσαν η Βίκυ Καρατζόγλου και ο ίδιος ο συνθέτης, ο οποίος συνόδευσε στο πιάνο, μαζί με τους μουσικούς Σπύρο Μελά στο μπουζούκι και Βασίλη Χατζηλούκα στην κιθάρα. Το παρών έδωσαν άτομα από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον συγγραφέα.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να βρεθώ σε μια πολύ όμορφη βραδιά για την παρουσίαση του βιβλίου του φίλου Στέφανου Κόκκαλη, που συνοδεύτηκε με καλή μουσική, του ιδίου του συγγραφέα. Εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και να συνεχίσει να έχει έμπνευση για να δημιουργεί».

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ