5 ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Γ. Μαρκόπουλο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
5 ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Γ. Μαρκόπουλο

Πέντε ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Μαΐου και οι οποίοι τελούν εν ενεργεία σύμβουλοι της σημερινής δημοτικής αρχής, ανακοίνωσε ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Πρόκειται για τους Βασίλη Δερεδίνη, Μάνο Ελευθερίου, Ντίνα Σπηλιοπούλου, Βαγγέλη Μπουγιούκα και Φραγκίσκο Κουνάνη.
Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους, οι υποψήφιοι δήλωσαν:

• ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΡΕΔΙΝΗΣ
Ζώντας στο Γαλάτσι όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει την εξέλιξη της πόλης μας, με τα θετικά και τα αρνητικά της. Αυτό που έχω αποκομίσει από την συμμετοχή μου στα κοινά είναι ότι η σωστή οικονομική διαχείριση είναι το Α και το Ω, για έναν Δήμο που θέλει να προσφέρει στους πολίτες του. Από τις καθημερινές υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός, έως τα μεγάλα έργα πνοής που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας. Πιστεύω, ότι με την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών θα μειώσουμε περεταίρω τα δημοτικά τέλη, ελαφρύνοντας τους συμπολίτες μας, όπως το κάναμε ήδη δύο φορές τα τελευταία 4,5 χρόνια.
Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Δήμαρχος με ήθος. Πίστεψα σε αυτόν από την πρώτη στιγμή, επειδή παρόλο το νεαρό της ηλικίας του είναι ιδιαίτερα αποφασιστικός και μαχητικός. Ήθελα να είμαι μέρος ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού και να εντάξω τη δική μου εμπειρία, στη δική του δυναμική. Και πιστεύω ότι το καταφέραμε.

• ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Θέλουμε το Γαλάτσι της Τέχνης! Το Γαλάτσι του Πολιτισμού! Πιο πολύ χρώμα στην πόλη με ζωγραφιές κτιρίων και λουλούδια παντού, περισσότερη εξωστρέφεια και ασφάλεια. Η εκδήλωση στην Ομορφοκκλησιά την πανσέληνο του Αυγούστου, οι θεματικές βραδιές στο φεστιβάλ και το χειμερινό φεστιβάλ με το αρχαίο εθιμικό του, πρέπει να διατηρηθούν και να συνεχιστούν, ώστε τα φεστιβάλ του δήμου μας να έχουν αναφορά και ένα ιδιαίτερο πανελλήνιο στίγμα. Στόχος μας είναι το άνοιγμα της Ομορφοκκλησιάς μας, έναν από τους πιο σπουδαίους βυζαντινούς ναούς της χώρας, περισσότερο από τις τέσσερις φορές – που έχουμε πετύχει – τον χρόνο.
Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί ο Δήμαρχος χρειάζεται εργάτες για την υλοποίηση του έργου που έχει σχεδιάσει για την πόλη μας. Κι όταν ο ίδιος είναι εργάτης, χωρίς κομματικές παρωπίδες και ιδεοληπτικές προσκολλήσεις, εργάζεται για το κοινό καλό με καθαρότητα, διαφάνεια και αγάπη, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο…

• ΝΤΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΥΣΑΓΗ
Το Γαλάτσι μας, το Γαλάτσι που όλοι αγαπάμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αναβαθμίζεται! Στόχος όλων μας είναι να γίνει η κεντρική πλατεία της πόλης μας, το σήμα κατατεθέν, το σημείο αναφοράς για όλους. Η αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ από τους κατοίκους του Γαλατσίου είναι στα άμεσα σχεδία μας και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική μέχρι να περιέλθει στην περιουσία μας.
Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο Δήμαρχος που γυρίζει μέρα-νύχτα το Γαλάτσι με το μηχανάκι. Είναι ο Δήμαρχος που δεν τάζει και με την συμπεριφορά του αγγίζει τις καρδιές όλων των Γαλατσιωτών. Με την καθημερινή σκληρή δουλειά του, με το ήθος του, την αποφασιστικότητά του και την άμεση αντιμετώπισή των προβλημάτων, υπηρετεί το δίκαιο. Είμαι ευτυχής που μετά από 24 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάζομαι μαζί του εκτιμώντας την γνώση, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του.

• ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ
Το μέλλον της πόλης μας πρέπει να είναι στα χέρια της νεολαίας! Μέσα από τη σωστή εκπαίδευση και την καλή επικοινωνία με τα νέα παιδιά, θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Στους άμεσους στόχους μας είναι να οργανώσουμε ένα Δημοτικό κέντρο δυσλεξίας με καταρτισμένους παιδοψυχολόγους και λογοθεραπευτές. Το ήδη υπάρχον κοινωνικό φροντιστήριο πρέπει να εκσυγχρονιστεί ακόμη περισσότερο διδάσκοντας και ξένες γλώσσες ακόμα και σε παιδιά του δημοτικού ώστε όλα τα παιδιά του Γαλατσίου να έχουν ίσες ευκαιρίες στην παιδεία και την μόρφωση.
Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος με τσαγανό, που ότι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει! Είναι νέος, έχει εμπειρία, όρεξη , ακριβοδίκαιος και η έντονη δραστηριότητά του δίνει ρυθμό σε όλη την ομάδα, γιατί είναι ομαδικός παίχτης. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.

• ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ
Το Γαλάτσι, η γενέτειρά μας, αλλάζει, εξελίσσεται και δημιουργεί προϋποθέσεις για έναν Δήμο «πρότυπο» για ένα καλύτερο αύριο, που θα βλέπουμε, όλους τους συνδημότες μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες, ευτυχισμένους. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί δυναμικά και τα επόμενα χρόνια η κοινωνική αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, που θα ανακουφίσει τους δημότες ακόμα περισσότερο.
Επιλέγω να συμπορευτώ και πάλι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Άνθρωπος – Δήμαρχος, που εργάζεται ακατάπαυστα, με αγάπη τόσο για τους συνανθρώπους μας χωρίς εξαιρέσεις, την φύση και τα πλάσματα της, αλλά και για την πόλη μας, εν γένει. Είναι ένας αεικίνητος, κοινωνικός εργάτης, που τρέχει για τους πάντες και για τα πάντα!!! Μαζί, θέλω να πάμε το Γαλάτσι ένα βήμα, ακόμα πιο μπροστά, γιατί του ”ΑΞΙΖΕΙ”.

Πήγαινε στην κορυφή