Συγχαρητήρια στο «παιδί θαύμα της ελληνικής πάλης», Γ. Πιλίδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συγχαρητήρια στο  «παιδί θαύμα της ελληνικής πάλης», Γ. Πιλίδη

Ένα ακόμα μετάλλιο προσέθεσε στη συλλογή του ο Ασπροπύργιος Πρωταθλητής της Ελευθέρας Πάλης, Γιώργος Πιλίδης κατακτώντας τη δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U-23 της Σερβίας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό αντιμετωπίζοντας σπουδαίους αθλητές, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική του φόρμα.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου μόλις ενημερώθηκε για την νέα σπουδαία νίκη του Ασπροπύργιου Πρωταθλητή, Νίκου Πιλίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η φράση «Το παιδί θαύμα της Ελληνικής πάλης» δικαιολογημένα αποδίδεται στον συντοπίτη μας Πρωταθλητή Γιώργο Πιλίδη.
Με την νέα του νίκη, που του απέφερε το αργυρό μετάλλιο, ο Γιώργος Πιλίδης αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει τις ικανότητες και την δύναμη να γράψει την δική του μεγάλη Ιστορία, τόσο στην πάλη, όσο και στον Παγκόσμιο αθλητισμό.
Ο Ασπρόπυργος είναι υπερήφανος για τον Δημότη του Γιώργο Πιλίδη. Ιδιαίτερη τιμή ανήκει και στην οικογένεια του και σε ολόκληρη την Ποντιακή κοινότητα, ενεργό μέλος της οποίας είναι ο Πρωταθλητής μας.
Ως Δήμαρχος της πόλης στην οποία ζει και προπονείται ο Γιώργος , του εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Του εύχομαι να είναι υγιής , δυνατός και να καταφέρνει πάντοτε νίκες, τόσο μέσα στην παλαίστρα, όσο και στον στίβο της ζωής.»

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή