Συμμετοχή Δήμ.Ηρακλείου Αττικής στον 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συμμετοχή Δήμ.Ηρακλείου Αττικής στον 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Τρέχουμε για καλό σκοπό – Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η περυσινή διοργάνωση, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει ενεργά και φέτος στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να τρέξουν στους δρόμους της πόλης και, μάλιστα, για καλό σκοπό: την στήριξη των συνανθρώπων μας σε ανάγκη. Στο πλαίσιο της δράσης Όλοι Μαζί Μπορούμε, ο φετινός Αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου, ταυτόχρονα, σε 20 δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.
Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής η εκκίνηση δίνεται στις 10.00 το πρωί έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος). Οι δρομείς θα ανέβουν την Κουντουριώτου και την Ελ. Βενιζέλου, θα στρίψουν στην Θερμοπυλών για να ξανακατέβουν έως την Μελ. Μερκούρη, κάνοντας την ίδια διαδρομή επί δύο φορές, για να τερματίσουν και πάλι στην αφετηρία.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.
Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής:
Επιλέγουμε το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.
Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Εκτός από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, συμμετοχή στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι δήμοι: Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας-Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας,Διονύσου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λαυρεωτικής, Μεγαρέων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Σπατών – Αρτέμιδας, Ραφήνας – Πικερμίου.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή