Βράβευση διακριθέντων αθλητών σε Πανελλήνιο επίπεδο

Βράβευση διακριθέντων αθλητών σε Πανελλήνιο επίπεδο από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ
Τιμητική βράβευση στον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νίκο Μελετίου
Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια βράβευση των αθλητών και των αθλητριών, που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το έτος 2018, από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου.
Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Γιώργος Καρδαράς, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για τις περσινές διακρίσεις και τόνισε το μεγάλο έργο που πραγματοποιείται από όλα τα Σωματεία, σε όλα τα επίπεδα, τόσο αναπτυξιακά όσο και σε επίπεδο υψηλού αθλητισμού. Επίσης, μίλησε για τη συνεισφορά της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και τη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται να συνδεθεί ο κλασικός αθλητισμός με την τοπική κοινωνία, όπως και για την πολυεπίπεδη δράση του Προέδρου κ. Κώστα Παναγόπουλου, του Γενικού Γραμματέα κ. Βασίλη Σεβαστή και όλων των μελών του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, να καταστήσουν το στίβο πρώτο άθλημα στο σχολείο, στο Δήμο και την Περιφέρεια.
Συνολικά βραβεύτηκαν 73 αθλητές και αθλήτριες, Πανελληνιονίκες σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ., πραγματοποίησε τρεις τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία: Τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νίκο Μελετίου, για την προσφορά του στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη Δυτική Αττική και τη χορηγία της εκδήλωσης, την Αντιδήμαρχο Περιστερίου, κα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, η οποία εδώ και χρόνια στηρίζει όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα στο Δήμο Περιστερίου και τον Ασπροπύργιο, παλαιό πρωταθλητή, πρώην κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ στο Άλμα Τριπλούν, κ. Δημήτρη Μίχα, τον πρώτο Έλληνα που έσπασε το φράγμα των 17.00μ. με άλμα 17.04μ. το 1980.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση τεσσάρων αθλητών και αθλητριών που κατέκτησαν πέρυσι την 1η θέση σε αγόρια και κορίτσια, ανάμεσα σε 300 και πλέον μετέχοντες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄ και αποτελούν το αύριο του ελληνικού στίβου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι κ.κ. Παναγιώτης Δημάκος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Πολυξένη Αργειτάκη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιάννης Ψωμιάδης, Ταμίας του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, Μαρίκα Καρδαρά, μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και Σπύρος Καλοζούμης, μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, Θεόδωρος Βόσσος, π. μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ενώ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής παρευρέθησαν οι κ.κ. Κώστας Βόσσος Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κλάδης Ταμίας, Χριστίνα Ματάκη Γεν Γραμματέας, Θωμάς Παπαγιάννης Αναπληρωτής Ταμίας, Αριστέα Λαμέρα, μέλος και Μαρίνα Ιακωβίδου, Αναπληρωματικό μέλος.
Παράλληλα το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης «Attica Tv» του Δήμου, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής, ο κ. Ανδρέας Καπιτσίνος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κορυδαλλού, ο κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Δυτικό Τομέα με τον κ. Πατούλη, οι οποίοι και έκαναν την βράβευση στην κα Τσιώτα, όντας και οι δύο άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, και ο κ. Ευάγγελος Λιάκος, υποψήφιος Βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής με την Ν.Δ. καθώς και η κ. Αλεξάνδρα Τσίγκου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, ευχόμενοι οι βραβεύσεις και οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες να είναι αρκετά περισσότεροι κατά την τρέχουσα αθλητική περίοδο.

 

ΔΤ ΔΗΜΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή