Πρωτιά για το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου στο «PONTOPOREIA»

Έγραψε ιστορία το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου
με την Μαθητική εικονική επιχείρηση «PONTOPOREIA»
Πρώτο βραβείο στην 14η Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Αθήνας

Μια ακόμη πρωτιά κατάφεραν να αποσπάσουν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου, στην 14η Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2019 της Αθήνας, ανάμεσα σε 60 σχολεία από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.
Επηρεασμένοι από την ελληνική μυθολογία και ειδικότερα από τις νύμφες, που είχαν τη δύναμη να αγριεύουν και να γαληνεύουν τη θάλασσα, έδωσαν στην εικονική τους επιχείρηση, το όνομα «PONTOPOREIA» HELLENIC CARGO SAFETY, η οποία αποτελεί μια σύγχρονη απάντηση στην ολιστική διαχείριση των μεταφορών και φορτώσεων με ένα συνδυαστικό πακέτο προϊόντων. Παρουσίασαν δύο καινοτόμα προϊόντα, που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια των φορτίων κατά τη μεταφορά τους στα εμπορικά πλοία. Με τον μηχανισμό «Intelligent Balance», ο οποίος διατηρεί σε επίπεδη θέση το φορτίο κατά τη διάρκεια θαλασσοταραχής και τη δημιουργία του συστήματος παρακολούθησης βάρους του φορτίου «Intelligent Watcher», ο οποίος στέλνει αμέσως ειδοποίηση εάν υπάρξει κάποια μεταβολή, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους υπεύθυνους.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου, συγχαίρει δημόσια τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Θεόδωρο Γατσώρη, τους Υπεύθυνους Καθηγητές, κ.κ. Γεωργία Γιωτοπούλου και Γεώργιο Βολοβότση, και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή αλλά κυρίως τους μαθητές, τα στελέχη της Επιχείρησης, κ.κ. Γιώργο Μαργαρίτη (Γενικό Διευθυντή), Δημήτρη Ψωμά (Διευθυντή Μάρκετινγκ), Γιώργο Ευαγγελάτο (Διευθυντή Οικονομικών) και Δημήτρη Μασκαλίδη (Διευθυντή Παραγωγής).
Το περίπτερο των μαθητών επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Γεώργιος Φίλης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αντώνιος Κοναξής, καθώς και η εκπρόσωπος των Ελληνικών Πετρελαίων κ. Γεωργία Δημητροπούλου.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή