Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2019 στο Δήμο Καισαριανής

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2019 στο Δήμο Καισαριανής
«Απόκριες 2019 στο Γαλατικό Χωριό»

Μετά την επιτυχημένη αποκριάτικη εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας και το κυριακάτικο τσίκνισμα των ΚΑΠΗ…
…οι Γαλάτες έρχονται την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16:00 η ώρα στο σχολικό συγκρότημα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Μαζί τους θα είναι εκατοντάδες μικροί καρναβαλιστές όπως: τα παιδιά των λουλουδιών που μεγαλώνουν στο 1ο δημοτικό, οι τρεις που λαλούν και οι δυο που χορεύουν του 2ου Δημοτικού, οι ΚαισαριαΝίτζα από το 3ο δημοτικό, οι μικροί σεφ του 6ου δημοτικού σχολείου, τα μικρά κίτρινα ΙΜΟΤΖΙ από το 7ο Δημοτικό σχολείο, αλλά και τα νήπια των παιδικών σταθμών ως ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ. Πλάι τους τα μουσικά τμήματα από το Πολιτιστικό Κέντρο ντυμένα νότες και το τμήμα χιπ χοπ που δίνουν το ρυθμό ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ. Μαζί τους και οι εκκλησιάζουσες και πολλοί άλλοι καρναβαλιστές!
Σημεία συνάντησης πριν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση είναι το 2ο Δημοτικό, το 4ο Δημοτικό και τα Γυμνάσια της πόλης μας, από όπου θα ξεκινήσουν με κέφι και χορό να κατευθύνονται μέσα από τις γειτονιές της Καισαριανής για να καταλήξουν στο σχολικό συγκρότημα Βενιζέλου. Εκεί θα τους περιμένει το άρμα του καρναβαλιού, όπου ήδη βρίσκεται μέσα στο προαύλιο του σχολείου δίνοντας το σήμα ότι οι Απόκριες έχουν φθάσει στην πόλη μας!
Για να μην χαλάσουμε όμως την έκπληξη…. σας περιμένουμε όλους στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της πόλης μας για να ξεφαντώσουμε σε ξέφρενους ρυθμούς!
Ώρα εκκίνησης 4 το μεσημέρι
Σχολικό συγκρότημα «Βενιζέλου»
Το ραντεβού μετά την αποκριάτικη παρέλαση ανανεώνεται για την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 στις 11.00π.μ. στο πάρκο Αϊ Γιάννη στα Ξύλινα. Όλοι οι Καισαριανιώτες και οι Καισαριανιώτισσες θα γιορτάσουμε τα παραδοσιακά «Κούλουμα», όπως κάθε χρόνο για δεκαετίες τώρα, με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή