Πρωτονοτάριος και Σκληράκης υποψήφιοι με τον Γ. Μαρκόπουλο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πρωτονοτάριος και Σκληράκης υποψήφιοι με τον Γ. Μαρκόπουλο

Τα ονόματα δύο ακόμα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο Γιώργος Μαρκόπουλος και είναι οι Πρωτονάριος Μανώλης και Σκληράκης Γιάννης. Ο πρώτος είχε οριστεί από τον δήμαρχο εδώ και καιρό υπεύθυνος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ο δεύτερος ως Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους, οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν:

Μανώλης Πρωτονοτάριος:
«Μέσα στα χρόνια είδα το Γαλάτσι πολλές φορές να αλλάζει. Από μια συνοικία με χωματόδρομους και αλάνες, έγινε μια σύγχρονη πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Η αξιοποίηση του χώρου της ΛΑΤΩ και η ένταξη του λατομείου στο μητροπολιτικό πάρκο Τουρκοβουνίων θα είναι μια μεγάλη κληρονομιά για τα παιδιά μας όπως επίσης και οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς. Στόχος μας είναι να εγκατασταθούν κι άλλα υπαίθρια αθλητικά όργανα στις γειτονιές της πόλης, που θα προάγουν το επίπεδο διαβίωσης.
Επιλέγω τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι Άνθρωπος που αγαπάει και νοιάζεται για τον τόπο του. Δουλεύει, προσπαθεί, πασχίζει και εργάζεται σκληρά! Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Δημάρχου που θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στου πολίτες και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος έχει αναγνωρίσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συνέθεσαν την επιτυχημένη πορεία της θητείας του.»

 

Σκληράκης Γιάννης:
«Το Γαλάτσι γίνεται σύγχρονο, εξελίσσεται και δημιουργεί προϋποθέσεις για έναν Δήμο «πρότυπο», με άριστες προδιαγραφές. Στόχος μου είναι η πόλη μας να συνεχίσει να αναπτύσσεται οικονομικά ούτως ώστε το 20% του προϋπολογισμού του Δήμου να προέρχεται από τα Ευρωπαϊκά ταμεία. Μια κίνηση που θα ανακουφίσει του δημότες και ταυτόχρονα θα κατατάξει το Γαλάτσι ανάμεσα στους καλύτερους Δήμους της Ευρώπης.
Επιλέγω να συμπορευτώ με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Δήμαρχος που εργάζεται ακατάπαυστα και με αγάπη τόσο για την πόλη όσο και για τους πολίτες της πόλης μας. Είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος, με έντονη δραστηριότητα που όσο και αν προσπάθησα να αντιγράψω την καθημερινότητά του, δεν τα κατάφερα. Μαζί, θέλω να πάμε το Γαλάτσι ένα βήμα, μπροστά.»

Πήγαινε στην κορυφή