Οι ταινίες «ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ» & «ΡΟΜΑ» στον Μαρκόπουλο

Το ψυχολογικό δράμα «ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ»
και η πολυβραβευμένη «ΡΟΜΑ»
στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει από την Πέμπτη 7, έως και την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, το ψυχολογικό δράμα «ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ» και την πολυβραβευμένη «ΡΟΜΑ».

ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ
(Todos lo saben)

Ώρες προβολών: 6.30 μ.μ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ασγκάρ Φαραντί (Ένας Χωρισμός, Ο Εμποράκος) σκηνοθετεί την Πενέλοπε Κρουζ και το Χαβιέ Μπαρδέμ σε αυτό το πολυδιάστατο ψυχολογικό δράμα.
Διάρκεια: 133 λεπτά

Η Λόρα ταξιδεύει με την κόρη και το γιο της στο χωριό που μεγάλωσε για το γάμο της αδερφής της. Οι εντάσεις όμως δε λείπουν από την οικογένεια της και τα συναισθήματα που τρέφει για τον παλιό της φίλο Πάκο περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η γιορτή συνεχίζεται όταν το ρεύμα πέφτει ξαφνικά και η κόρη της Λόρα εξαφανίζεται.

ΡΟΜΑ
(ROMA)

Ώρες προβολών: 9.00 μ.μ.

Σκηνοθέτης:Alfonso Cuarón
Ηθοποιοί:Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey
Διάρκεια: 135 λεπτά

Βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ: Ξενόγλωσσης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Διεύθυνσης Φωτογραφίας

Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα, του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν (Gravity, Τα παιδιά των Ανθρώπων, Θέλω και τη Μαμά σου), η ασπρόμαυρη ταινία «Ρόμα», ακολουθεί την Κλίο (Γιαλίτσα Απαρίσιο), μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτονιά μεσαίας τάξης στην Πόλη του Μεξικού. Σε αυτήν την καλλιτεχνική επιστολή αγάπης προς τις γυναίκες που τον μεγάλωσαν, ο Κουαρόν αντλεί υλικό από την παιδική του ηλικία, για να δημιουργήσει ένα ζωντανό και συναισθηματικό πορτρέτο της εσωτερικής διαμάχης και της κοινωνικής ιεραρχίας, κατά τη διάρκεια της πολιτικής αναταραχής της δεκαετίας του 1970.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: http://www.facebook.com/artemiscinema/, όπως και από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο: http://www.kdem.gr/posts/5/oi-tainies-ths-evdomadas
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Σας ευχόμαστε καλές προβολές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή