Υποψήφιος με τον Μαρκόπουλο ο δημ. σύμβουλος Γ.Μανιάτης

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Υποψήφιος με τον Μαρκόπουλο  ο δημ. σύμβουλος Γ.Μανιάτης

Με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Μανιάτη στη συγκέντρωση του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου για τον απολογισμό της πρώτης θητείας του, που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου, στο Παλαί, κρίναμε σκόπιμο να θέσουμε στον κ. Μανιάτη δυο τρεις ερωτήσεις για το τί θα κάνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Κύριε Μανιάτη, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα κατεβείτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου. Ισχύει;
Πράγματι, θα συμμετέχω με ιδιαίτερη χαρά και εγώ στον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο». Επιλέγω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Δήμαρχος που δούλεψε σιωπηρά και με πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά τα οικονομικά του Δήμου. Ενίσχυσε την κοινωνική συνοχή κι αλληλεγγύη με δομές, πολιτικές και δράσεις, που στηρίζουν στην πράξη αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη. Βελτίωσε σημαντικά την καθημερινότητα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες του Γαλατσίου.
Ποιος είναι ο στόχος σας για την νέα θητεία, εφόσον εκλεγείτε;
Ένας από τους βασικούς μας στόχους, όποιος και αν εκλεγεί, πρέπει να είναι η οριστική παραχώρηση και αποκλειστική χρήση του Παλαί από τον Δήμο μας. Είμαστε σε καλό δρόμο με τις κινήσεις «ματ» που έγιναν τον τελευταίο καιρό και αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά οι χιλιάδες πολίτες του Γαλατσίου που ήδη το θεωρούν περιουσία της πόλης μας.
Επίσης, είμαστε πλέον σε θέση τώρα να υλοποιήσουμε το μεγάλο έργο δημιουργίας κεντρικής πλατείας στη συμβολή Βεΐκου και Γαλατσίου, που είναι διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας εδώ και πολλές δεκαετίες. Το έργο αυτό θα αλλάξει ριζικά την φυσιογνωμία της πόλης μας, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί στο μέλλον και με την έλευση του Μετρό.
Ποιος είναι ο προσωπικός σας στόχος;
Το Γαλάτσι είναι ο τόπος που μεγάλωσα εγώ και η οικογένεια μου και είναι ο τόπος που έκανα τα πρώτα αυτοδιοίκητά μου βήματα πριν από περίπου 17 χρόνια. Αγαπώ την πόλη μου. Κάθε της γωνιά. Προσπαθώ να είμαι συνεπής απέναντι στους Γαλατσιώτες και με σοβαρότητα να λύνουμε προβλήματα και να σχεδιάζουμε με όραμα για το μέλλον. Ελπίζω στις επόμενες εκλογές οι δημότες του Γαλατσίου να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ζωή στο τόπο μας.

Πήγαινε στην κορυφή