Έργα προϋπολογισμού χρηματοδότησης 5.000.000 €.

Εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών, στις 4 Φεβρουαρίου, τέσσερα έργα συνολικού προϋπολογισμού χρηματοδότησης 5.000.000 €. 

Άμεσα λοιπόν, θα αποσταλεί το επενδυτικό σχέδιο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να ακολουθήσει η δημοπράτηση των κάτωθι έργων:

  1. Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Λυμάτων Οικισμού Πλάκας.
  2. Ολοκλήρωση Αποχετευτικού Δικτύου  Αγίου Κωνσταντίνου.
  3. Κατασκευή Αγωγού Μεταφοράς Επεξεργασμένων Λυμάτων από τις Εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού Κερατέας για άρδευση αγροτεμαχίων.
  4. Επέκταση και Ένταξη Τριτοβάθμιας Επεξεργασίας στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Κερατέας.

 

Στις 7 Φεβρουαρίου 2019 εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2019 το έργο: ‘Αποχέτευση του Οικισμού Ποσειδωνίας του Δήμου Λαυρεωτικής’, προϋπολογισμού χρηματοδότησης 7.181.000 €.(Περιλαμβάνει τη κατασκευή δικτύου αποχέτευσης από το Σούνιο έως το Λαύριο)

Άμεσα ξεκινά επίσης και η δημοπράτηση του έργου:

«Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ελέγχου των υδραυλικών λειτουργικών παραμέτρων σε επιλεγμένες ζώνες των εσωτερικών δικτύων υδροδότησης της περιοχής ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. στο Δήμο  Λαυρεωτικής», (15.000 υδρόμετρα δορυφορικής σύνδεσης τελευταίας τεχνολογίας)  προϋπολογισμού χρηματοδότησης 3.720.000 €.

 

Ενώ στο στάδιο του προδημοπρασιακού ελέγχου βρίσκεται το έργο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Μείωσης Διαρροών του Δικτύου Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.» , προϋπολογισμού χρηματοδότησης 1.860.000 €.

 

Η απάντησή μας σε όσους για μικροπολιτικές προεκλογικές σκοπιμότητες απαξιώνουν τα πάντα, είναι το έργο μας. Και συνεχίζουμε!

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή