Πίτα με βραβεύσεις για το Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πίτα με βραβεύσεις για το Fight Club Galatsi

Το 2019 και τις αγωνιστικές του προκλήσεις καλωσόρισαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team, στην ετήσια κοπή της πίτας τους, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Πάνω Κάτω». Ήταν μια εκδήλωση που συμπεριελάμβανε τη βράβευση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας, όπως και την απονομή των ειδικών βραβείων του διεθνούς πρωταθλήματος του Συλλόγου, International Fight Club Open 2018, στους συλλόγους, προπονητές και αθλητές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα, με την παρουσία και του Δημάρχου Γαλατσίου, Γεώργιου Μαρκόπουλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις απονομές των ειδικών βραβείων του IFCO 2018, με τις δωροεπιταγές των 3 νικητών συλλόγων, και τα βραβεία του καλύτερου προπονητή, του καλύτερου αθλητή ρινγκ και του καλύτερου αθλητή τατάμι.
Τη δωροεπιταγή των 500 ευρώ, προσφορά της «Seven Hellas», για την Πρωταθλήτρια ομάδα παρέλαβε το Fight Club Galatsi του Γιάννη Θεοφάνους, ενώ την 2η θέση και τη δωροεπιταγή των 300 ευρώ, προσφορά της «Let’s Dream Together», κατέκτησε ο Α.Σ. Δύναμη Μαρκοπούλου, του κ. Ηλία Κολοβού, ο οποίος για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Α.Σ. Πελοπίδας με την προπονήτριά του, κα Αλεξία Θεοδωρακοπούλου, να ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει την δωροεπιταγή των 200 ευρώ προσφορά της «Multifitness».
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι δύο εκ των τριών νικητών των επιταγών 1.000 ευρώ σε μετρητά του τουρνουά Κ1, Νίκος Γκίκας (-75kg) και Κόστα Αλφόνσο (-80kg), ενώ ο Γιάννης Τσουκαλάς (-67kg) της Mallios Team, δεν κατάφερε τελικά να παραστεί στην εκδήλωση.
Το Βραβείο Καλύτερου Προπονητή, παρέλαβε ο κος Γιάννης Ιωαννίδης (Ioannidis Team), ο οποίος ξεχώρισε για το επίπεδο των αθλητών του αλλά και το ιδιαίτερο ήθος και χαρακτήρα που επέδειξε κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.
Το Βραβείο Καλύτερου Αθλητή Ringstyles, κέρδισε ο Νίκος Γκίκας του Fight Club Galatsi για την εξαιρετική του εμφάνιση και την γενικότερη πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του στο χώρο του kickboxing.
Το Βραβείο Καλύτερου Αθλητή Τατάμι κέρδισε ο Γεράσιμος Χρυσάφης του Zen Fighting Club του Στέλιου Πολίτη.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση της αγωνιστικής ομάδας του Fight Club Galatsi για την συνέπεια και τις προσπάθειές τους που είχαν ως αποτέλεσμα το Fight Club Galatsi, και το 2018, να ξεχωρίζει για την εικόνα του, την ομαδικότητα του και το φανταστικό ποσοστό επιτυχίας στους αγώνες που συμμετείχε.
Έπειτα τη σκυτάλη ανέλαβε ο Χρήστος Βότσης στο μπουζούκι και τους εξαίρετους μουσικούς που τον συνόδευσαν, με αγαπημένα τραγούδια.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον κ. Άρη Γρηγοριάδη, προπονητή πυγμαχίας του Συλλόγου, ενώ το αδιαχώρητο συνέβη κατά την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της εκδήλωσης, με την κλήρωση της λίστας δώρων, προσφοράς των χορηγών του Fight Club Galatsi (Print Center Γαλατσίου, Multifitness, Dentall, 3Bees, Force1, EOS Travel, Milkbar, Beautiful People Tattoo, Barcode Tattoo, Bodyworks.gr, Βραζιλιάνος Γαλατσίου, Info-World.gr, Αλλαντικά – Αφοί Γαλανοπουλοι, Coffee Town, Alefras Creations, Paris Saraliotis, Dance & Football, SportsPhysio – Michalis Sioulis, Pepetonny, Spap Papatheodosiou, Nissan Georgoulias, Pan-Car, Eleutheria 3D Cakes, FlexIT IT Services).
Και από εμάς, πάντα επιτυχίες και το 2019 για τους αθλητές του Fight Club Galatsi!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή