Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Άλλος Άνθρωπος» στον Βύρωνα

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Άλλος Άνθρωπος» την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου & ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία»

Πρόσκληση στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Άλλος Άνθρωπος» την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου & ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» απευθύνουν οι Δομές του Δήμου Βύρωνα, «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχής Συσσιτίου»  σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»  με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων.

 

Πρόκειται για ένα  ντοκιμαντέρ που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και αποτελεί ένα χρονικό από τη δημιουργία της Κοινωνικής Κουζίνας. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», στήνει τη φορητή του κουζίνα σε διάφορα σημεία της Αθήνας και προσφέρει στους συνανθρώπους του τροφή, αλληλεγγύη, επικοινωνία και σεβασμό. Συνοδοιπόροι του σ’ αυτή τη διαδρομή, οι απλοί άνθρωποι που βοηθούν με όποιες δυνάμεις έχουν, προσφέροντας από το υστέρημά τους σ’ όσους το έχουν ανάγκη. Καθημερινά η ιστορία τους εξελίσσεται στον δρόμο με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις. Είναι ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Στάθη Γαλαζούλα που βραβεύτηκε στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

 

Μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει κέρασμα που θα προσφέρουν η χορευτική ομάδα της «Ένωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας» και η  Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» καθώς συμβάλουν αφιλοκερδώς στη διοργάνωση της εκδήλωσης που ο στόχος είναι διττός: αφενός, η ευαισθητοποίηση  των παρευρισκόμενων κατοίκων σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης και αφετέρου, η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας κοινωνική προσφορά, θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

 

Πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ «Ο Άλλος Άνθρωπος»:

Σκηνοθεσία: Στάθης Γαλαζούλας

Σενάριο:  Στάθης Γαλαζούλας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στάθης Γαλαζούλας

Μοντάζ: Στάθης Γαλαζούλας

Ήχοληψία:  Δημήτριος Γιαννόπουλος

Παραγωγή:  Στάθης Γαλαζούλας

Επεξεργασία: Κυριάκος Γκίκας

Έρευνα: Άννα Τρομάρα

Mεταπαραγωγή ήχου: Δημήτριος Γιαννόπουλος.

Διόρθωση χρώματος: Δημήτρης Καρτέμης.

Βοηθός κάμερας: Θανάσης Μπουρλιάσκος

Σχεδιασμός τίτλου: Βασίλης Σκανδάλος

Ευχαριστίες: Φωτεινή Γεωργίου, Θανάσης Ντόβας, Αγγέλων Κοτσοβός,  Μιχάλης Αναστασίου, Άννα Τρομάρα,

Ευχαριστίες σε εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, Νίκος Δανδουλάκης, Γιάννης Κοτρώνης, Μαρία Μύθι, Νίκος Δανδουλάκης, Κώστας Ευθυμίου, Άλισον Αλίρα, Μάκης Σιούτης, Κώστας Σοφία Βάθη,  Έλενα Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Σκαφιδάς Έρρικα

Φορμάτ: Έγχρωμο

Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα

Διάρκεια: 34΄

 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», δ/νση: Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, ώρα 20:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

Πληροφορίες επικοινωνίας: Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου, Διεύθυνση: Ιθώμης 6, (Αγορά Βύρωνα), Τηλέφωνο: 2107653054

Email: koin.pant@dimosbyrona.gr, koin.sissitio@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο- Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή