Εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία στο Ηράκλειο Αττικής

Παιδική παχυσαρκία: πρόληψη και αντιμετώπιση. Ακόμα μια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την υγεία των παιδιών

Συμβουλές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι γονείς παρακολουθήσουν την σχετική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).
Ειδικοί επιστήμονες: ενδοκρινολόγοι, διατροφολόγοι, παιδίατροι θα μιλήσουν για μια σύγχρονη μάστιγα που, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει με ένταση την εμφάνισή της και στην Ελλάδα.
Τι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφή των παιδιών; Ποια είναι τα σημάδια για να προλάβουμε την παιδική παχυσαρκία; Τι μπορούμε να κάνουμε για το παιδί εάν ξεφύγει στο βάρος του; Μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν μαζί με όσες άλλες προκύψουν κατά την διάρκεια της συζήτησης από τους παρευρισκόμενους.
Μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου, την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Ένωση Γονέων της πόλης, η Ελληνική Εταιρία Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας και το Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π.&Α. Κυριακού».
Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΤΙΚΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή