Πέντε μετάλλια για την ομάδα Μοντέρνων Χορών Δ. Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πέντε μετάλλια για την ομάδα  Μοντέρνων Χορών Δ. Γαλατσίου

Πέντε μετάλλια συνολικά, στο ομαδικό και στο σόλο, πέτυχαν να αποσπάσουν στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», μαθητές του Τμήματος Μοντέρνων Χορών του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο Παλαί Γαλατσίου, με δασκάλα την κα Σοφία Λάσκα.
Στην κατηγορία σόλο ο Αλέξανδρος Κούτσης, μαθητής της Α’ Λυκείου έλαβε χρυσό μετάλλιο στο hip hop, η Αλίκη Μπακατσούλα, μαθήτρια της Β’ Λυκείου έλαβε αργυρό μετάλλιο στο σύγχρονο, ενώ η Χριστίνα Αγγελακοπούλου, μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, έλαβε την τέταρτη θέση.
Αντίστοιχα στα ομαδικά στο σύγχρονο ενηλίκων πήραν χάλκινο μετάλλιο οι Χαρά Παπαλέξη, Μαρία Γιαννούλη, Ειρήνη Μαστοράκη, Αλίκη Μπακατσούλα. Στην κατηγορία ομαδικό hip-hop 9-11 πήραν αργυρό μετάλλιο οι Θάλεια & Γεωργία Παπαδοπούλου, Ηλιανή Πανταζή, Φαίη Οικονόμου, Βίβιαν Δαμαρλή, ενώ στην ίδια κατηγορία πήραν χάλκινο μετάλλιο οι Δωροθέα & Ιουλία Κοκλίν, Φρειδερίκη Ζήκου και Ελευθερία Παπαναγή.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Αγ. Θωμά».

Πήγαινε στην κορυφή