Μια αληθινή φιλία στη ταινία «Το Πράσινο Βιβλίο» στον Μαρκόπουλο

Βασισμένη σε μια αληθινή φιλία, η ταινία «Το Πράσινο Βιβλίο»,
στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει από την Πέμπτη 14, έως και την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, τη βασισμένη σε μια αληθινή φιλία, ταινία «Το Πράσινο Βιβλίο».

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ώρες προβολών: 5.10 μ.μ. (Διάρκεια: 130 λεπτά)

Σκηνοθεσία: Peter Farrelly
Σενάριο: Nick Vallelonga, Brian Currie, Peter Farrelly
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini,Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov, P.J. Byrne

Βραβεύτηκε με τρεις (3) Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερου Σεναρίου (Nick Vallelonga, Brian Hayes Currie, Peter Farrelly), Καλύτερου Μιούζικαλ ή Κωμωδίας, Καλύτερου Β΄ Ανδρικού Ρόλου (Mahershala Ali).

Βασισμένη σε μια αληθινή φιλία. 1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan, στον βαθύ αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κ.τ.λ., που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς. Συναντούν τον ρατσισμό, διάφορους κινδύνους – αλλά και ανθρωπιά και αναγκάζονται να βάλλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να επιβιώσουν σε μία διαδρομή ζωής.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.
Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: http://www.facebook.com/artemiscinema/, όπως και από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο: http://www.kdem.gr/posts/5/oi-tainies-ths-evdomadas
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή