«Ο Έρωτας Σκοτώνει!» στην Αθήνα στις 14/2

Όλοι επιθυμούν να ζήσουν το Μεγάλο Έρωτα – μα πόσοι επιβιώνουν; Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από τις 7 ως τις 10 το βράδυ στο Rudu Bar (Ευάδνης 1, Πετράλωνα), γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, πολύ αγαπημένες στο διαδικτυακό χώρο, διαβάζουν αποσπάσματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που περιγράφουν πώς ο έρωτας μπορεί να είναι… θανατηφόρος!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της Αθήνα 2018Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η εκδήλωση εντάσσεται στη θεματική ενότητα «Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης» και διοργανώνεται από το LifeOfCulture.com σε επιμέλεια των Άλεξ Κάβδα και Αντρέα Μαντά.
Συμμετέχουν οι:
Γωγώ Δελογιάννη – chef/youtuber
Γιώργος Νανούρης – σκηνοθέτης/ηθοποιός
Τζούλι Τσόλκα – ηθοποιός
Μαρίνα Σάττι – τραγουδίστρια/μουσικός
Nalyssa Green – τραγουδίστρια/μουσικός
Μαίρη Συνατσάκη – παρουσιάστρια/youtuber
Δημήτρης Μοθωναίος – ηθοποιός/instagrammer
Γιώργος Περρής – τραγουδιστής
Νικόλας Μάστορας – φωτογράφος/instagrammer
Νέγρος του Μοριά – ράπερ
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων υλοποιείται χάρη στη στήριξη και των δωρητών: Μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρυσοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η εταιρία Core Α.Ε. Δωρητές είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου (ΟΣΔΕΛ).
Πολύτιμοι υποστηρικτές είναι η Aegean Airlines, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).

– Χώρος: Rudu Bar, Ευάδνης 1, Αθήνα. Ώρα: 19.00-22.00. Συμμετοχή ελεύθερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή