Rainy Days” του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλου στον Βύρωνα

Μέρες Βροχής – Rainy Days”  του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλου την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 20:00 στον Δημοτικό κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης στις 20 Φεβρουαρίου 2019,  οι Δομές του Δήμου Βύρωνα,  «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» σε συνεργασία με τις ανθρωπιστικές οργανώσεις «Άνθρωποι Αγάπης» και «Κοινωνική κουζίνα – Ο Άλλος Άνθρωπος»  σας προσκαλούν στην παρουσίαση της κινηματογραφικής ταινίας μεσαίου μήκους “Μέρες Βροχής” του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλου σε σενάριο Σίμου Οικονομίδη. Το θέμα της ταινίας είναι οι νέο-άστεγοι στην Αθήνα της κρίσης και γυρίστηκε χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή πολλών καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου.

 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, ορισμένοι από τους συντελεστές της, καθώς και οι ανθρωπιστικές οργανώσεις «Άνθρωποι Αγάπης» και «Κοινωνική κουζίνα – Ο Άλλος Άνθρωπος», ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση και στηρίζουν την όμορφη πρωτοβουλία του Δήμου και των Δομών του. Ο στόχος της βραδιάς είναι διττός: αφενός η ευαισθητοποίηση των δημοτών πάνω σε ένα τόσο σημαντικό – και δυστυχώς πάντα πολύ επίκαιρο – θέμα, όπως αυτό των αστέγων και αφετέρου η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

 

Έπειτα από την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές της ταινίας και των δύο οργανώσεων, σχετικά με την ταινία και γενικότερα για το φαινόμενο των αστέγων.

 

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με κέρασμα και μαγείρεμα από την Κοινωνική Κουζίνα ο «Άλλος Άνθρωπος» στον εξωτερικό χώρο (πεζοδρόμιο) του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία».

Το κέρασμα και τα υλικά παρασκευής των  γευμάτων θα τα προσφέρουν αφιλοκερδώς η ομάδα χορού και η Ένωση Απανταχού Ευρυτανισσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας, οι οποίοι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς στηρίζουν το έργο που επιτελείται.

 

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας κοινωνική προσφορά, θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

 

Συνδιοργανωτές Εκδήλωσης:

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις «Άνθρωποι Αγάπης» και «Κοινωνική κουζίνα – Ο Άλλος Άνθρωπος».

Τίτλος ταινίας : Μέρες Βροχής (Rainy Days)

Διάρκεια: 33 λεπτά

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ζαχαρίας Ρόχας, Χριστίνα Γερογιάννη, Ανδρέας Μαριανός.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή