Μεγάλες πρωτιές στον Αθλητισμό από τους Ασπροπύργιους Αθλητές

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι αθλητές του Ασπρόπυργου να διακρίνονται σε διάφορα αθλήματα και να κατακτούν θέσεις στο βάθρο των νικητών, γεγονός που κάνει τον Ασπρόπυργο να νοιώθει μεγάλη περηφάνια.
Αυτή τη φορά, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής, Αντώνιος Παροτσίδης ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Ο αθλητής διαγωνίστηκε στην κατηγορία εφήβων, των 55 κιλών και εκπροσώπησε το Αθλητικό Σωματείο Ελληνορωμαϊκής Πάλης «ΗΡΑΚΛΗΣ».
Σε ένα εξίσου σημαντικό άθλημα διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι αθλητές του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Φοίνικας» Taekwondo Ασπροπύργου, με τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo ITF/ΠΠ/ΠΚ, στις 2-4 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα. Ο αθλητής, Λάζαρος Γιανταμίδης διαγωνίστηκε στην κατηγορία παίδων -40 και κατέκτησε την 3η θέση, ενώ ο αθλητής Γεώργιος Τηλεγιαννίδης, στην ίδια κατηγορία, κατέκτησε την 1η θέση.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές και των δύο Συλλόγων, για τις σπουδαίες διακρίσεις που απέσπασαν. Ευχαρίστησε τους αθλητές, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες αυτές, διοίκηση, προπονητές και γονείς, αφού καθένας από τη μεριά του, συμβάλλει στην αναβάθμιση του αθλητικού επιπέδου του Δήμου Ασπροπύργου, αλλά και στην Πανελλήνια προβολή του.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή