Προπονητές ακροβατικής γυμναστικής εκπαιδεύτηκαν στον «Μέγα Αλέξανδρο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Προπονητές ακροβατικής γυμναστικής  εκπαιδεύτηκαν στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Κέντρο εκπαίδευσης προπονητών Ακροβατικής Γυμναστικής με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έγιναν οι καινούργιες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας την περασμένη Κυριακή.

Την επιμορφωτική ημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι από 60 προπονητές και προπονήτριες όπου δόθηκαν επεξηγήσεις των κανονισμών από την Πρόεδρο Κριτών, Διεθνή κριτή και Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κα Λίβα Μαρία. Παράλληλα ακολούθησε συζήτηση με τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνο Πανταζή γύρω από θέματα του αθλήματος.
Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προσκάλεσε τους Χρυσούς Πρωταθλητές του «Μέγα Αλέξανδρου» Μάριο Μποζίκα και Αλεξίου Ποθητή για να παρουσιάσουν το βασικό ασκησιολόγιο του αθλήματος μαζί με άλλους αθλητές προς διευκόλυνση των εργασιών της ημερίδας.
Οι προπονητές του Γαλατσιώτικου συλλόγου δέχτηκαν από όλους πολλές και θερμές ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση της ημερίδας. Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων – αθλητών που ασχολούνται με την γυμναστική και με τον αθλητισμό γενικότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή