Η εκδήλωση για συγκέντρωση τροφίμων στον Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συγκέντρωση τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Βύρωνα, Παγκρατίου και Καισαριανής.  Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο Δημοτικό Κινηματογράφο του Βύρωνα “Νέα Ελβετία”. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να  παρακολουθήσουν την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας “LUDLOW” του σκηνοθέτη Λεωνίδα Βαρδαρού και παράσταση κρητικών χορών και παραδοσιακών χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας από τις σχολές χορού του συλλόγου Κρητών.

 

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Οι παρευρισκόμενοι  πέραν από τη παρακολούθηση του ιστορικού ντοκιμαντέρ και της παράστασης των χορευτικών του συλλόγου, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται και αφορά όλους μας.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος της πόλης μας Γρηγόρης Κατωπόδης, η τέως αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης Αναστάσιος Γαϊτάνης,  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Κλωνάρη Λεμονιά, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού Ελένη Βασιλοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα” Μιλτιάδης Μπαντής, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα” Πηνελόπη Δάφνη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου “Μπάϊρον” για τον φιλελληνισμό και τον πολιτισμό Παναγιώτης Τριγάζης και ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Ιωάννης Κωστάκης.

 

Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από φορείς  όπως το Οικοτροφείο “Περσέας” της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, καθώς και εκπρόσωποι από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνάσιου Βύρωνα.

 

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια υλοποίησης της εκδήλωσης και ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Γοναλάκη,   τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Βαρδαρό για την παρουσίαση της ταινίας “LUDLOW“, καθώς και τους χορευτές και χορεύτριες των  σχολών χορών του συλλόγου Κρητών που συμμετείχαν στην παράσταση Κρητικών & παραδοσιακών χορών.

 

Ευχαριστούμε  επιπλέον το  Οινοποιείο “ΦΑΝΗ ΛΕΚΑΚΗ”, το Οινοποιείο “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ” την Εταιρεία Παραγωγής ξηρών καρπών “FRESH NUTS” ΕΠΑΜ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ, την Εταιρεία παραγωγής Γαλακτομικών προϊόντων  “ΚΑΡΥΑΣ” Θ. Μαυρόγιαννης, την Εταιρεία παραγωγής τυροκομικών “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”, την εταιρεία παραγωγής Αρτοσκευασμάτων “ΚΑΠΡΗΣ” , τα Αρτοποιεία “ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ”, την Εταιρεία παραγωγής Ελαιόλαδου & Ελιάς “MOTHER EARTH”,  το παραδοσιακό ψητοπωλείο “ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ”, το ψητοπωλείο “ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ”, το κρεοπωλείο “DELICATESSEN”, το τυροπιτάδικο “ΜΟΝΑΔΙΚΟ”, το ψητοπωλείο “ΠΙΤΑ ΑΛΛΙΩΣ” και τα καταστήματα τηλεπικοινωνίας “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”  που συνέβαλαν με την  ευγενική τους χορηγία τόσο στις Κοινωνικές Δομές (Παντοπωλείο και Συσσίτιο)  όσο και στο Σύλλογο Κρητών για να πραγματοποιηθεί αυτή η κοινωνική εκδήλωση.

 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου. Όλα τα  προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

 

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00  – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

E-mail: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή