Πως θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι καινούργιο ισιωτικό μαλλιών

Όλες γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης. Για παράδειγμα οι μάσκαρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για έξι μήνες (προφανώς), το κραγιόν για δύο χρόνια και το foundation για ένα χρόνο. Ήξερες όμως ότι το ισιωτικό μαλλιών σου, έχει επίσης ημερομηνία λήξης;

Σύμφωνα με την στυλίστρια της Pierre Haddad, Jackie Dove, αυτά τα φαινομενικά για μια ζωή εργαλεία, μπορούν πραγματικά να γίνουν ακατάλληλα αν χρησιμοποιηθούν για πολύ καιρό και να προκαλέσουν σπάσιμο των μαλλιών αλλά και αφυδάτωση.

Διάβασε επίσης: Θέλεις να ξανθύνεις τα μαλλιά σου αλλά φοβάσαι ότι θα τα καταστρέψεις; Διάβασε αυτό

Μιλώντας στο Μail Online, η Jackie αποκάλυψε ότι τo ισιωτικό μαλλιών μπορεί να “λήξει” μετά από 2-3 χρόνια αλλά για να το αλλάξεις θα υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

1. Κατεστραμμένες πλάκες
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να το καταλάβεις είναι με την εξέταση των πλακών. Αν οι πλάκες είναι γρατζουνισμένες ή έχουν φθαρεί ίσως είναι καιρός να επενδύσεις σε μια νέα συσκευή.

Διάβασε και αυτό: Οι 4 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν γρήγορα

2. Τα λαμπάκια του αναβοσβήνουν
Ένας άλλος τρόπος για να καταλάβεις αν οι πλάκες είναι καλές είναι να παρακολουθείς την λυχνία θερμότητας. Εάν το φως τρεμοπαίζει, αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος και πολλές φορές δεν ζεσταίνει επαρκώς.

3. Δεν ισιώνει καλά
Αν δες ότι πρέπει να περνάς ξανά και ξανά το ίδιο τμήμα της τρίχας για να δει αποτέλεσμα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η συσκευή σου δεν είναι σε καλή κατάσταση πια.

Πηγές

www.womenonly.gr
Πήγαινε στην κορυφή