Συνάντηση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας και συζήτησαν μελλοντικές δράσεις της ΕΕΦ σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος και εκ μέρους της  Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Φιλντίσης Παναγιώτης και η Γενική Γραμματέας Κλειδέρη Παρασκευή.

Στην συζήτηση προγραμματίστηκε διήμερη πανηγυρική εκδήλωση πειραμάτων στις 19 & 20 Απριλίου 2019, στον περιβάλλοντα χώρο της λίμνης στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Επίσης, συμφωνήθηκε η ΕΕΦ να συμβάλει στην επαναλειτουργία του μετεωρολογικού σταθμού της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και στην εγκατάσταση τηλεσκοπίου, με στόχο την εκπαίδευση των δημοτών και την ενημέρωση τους γύρω από σύγχρονα και επίκαιρα επιστημονικά θέματα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Η όλη ιδέα για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων προήλθε από πρωτοβουλία του βραβευμένου μαθητή μας Παναγιώτη Κοντοειδή και της οικογένειας του και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΩΝΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή